In de omgeving

De perfecte kamplocatie

Onze clubhuizen bevinden zich op een perfecte locatie voor een zomerkamp. We hebben veel leuke activiteiten in de buurt, maar ook op korte reisafstand. Hieronder een overzicht.

Broekpolder en Klauterwoud

Vlakbij de clubhuizen ligt een groot bos waar je allerhande spelen, speurtochten en natuuropdrachten kunt doen. Er is ook een grote natuurspeeltuin. Verder is een deel van het gebied bewoond door Schotse Hooglanders. Kijk hier wat er allemaal te doen is in het gebied:
www.vlaardingen.nl/Broekpolder

Je kunt ook per boot het gebied verkennen:
www.vlaardingsefluisterboot.nl

Krabbeplas

Zin om te zwemmen? Of om je zelfgebouwde vlot uit te testen? Dat kan in de Krabbeplas, waar ook een strandje is en een restaurantje. De plas is aan te lopen vanaf de clubhuizen (circa 20 minuten). Lees hier meer over de plas: recreatie.middendelfland.net/krabbeplas

De Kulk en de Dolfijn

Liever binnen zwemmen? Dan heb je twee opties: Zwembad De Kulk in Vlaardingen of zwembad De Dolfijn in Maassluis. De Kulk is aan te lopen (circa 25 minuten), naar De Dolfijn kun je met de fiets.

De Kulk
Westlandseweg 200
3131 HX Vlaardingen
Tel. 010 - 248 33 33
www.dekulk.nl

De Dolfijn
Sportlaan 8, 3141 XN Maassluis
Telefoon:010 591 2876
www.dol-fijn.nl

Binnenspeeltuin

Slecht weer tijdens je kamp? Dan is binnenspeeltuin Ballorig een uitkomst.

Binnenspeeltuin Ballorig
Parallelweg 4c
3131 DG Vlaardingen
Tel 010-2327295
www.ballorig.nl

Centrum Vlaardingen

In het historisch centrum is van alles te doen: de kerktoren beklimmen, de oude haven bekijken, winkelen, uit eten, naar het museum of stappen. Er is voor elk wat wils. Kijk op www.vvvvlaardingen.nl wat er te doen is als jij er bent.

Cultuur

Er is in Vlaardingen ook veel cultureels te doen! Er is een bioscoop, een theater en een poppodium. Kijk op de websites voor meer informatie.

Vue Bioscoop
Veerplein 134e
3131 CN Vlaardingen
010 300 3494
Vuecinemas.nl

Stadsgehoorzaal
Schiedamseweg 51
3134 Vlaardingen
010 434 0399
stadsgehoorzaal.nl

Kroepoekfabriek
Kon. Wilhelminahaven Zuidwestzijde 2A
3134 KG Vlaardingen
010 445 5580
kroepoekfabriek.nl

Dagje Hoek van Holland of Rotterdam

Vlaardingen is ook een prima uitvalsbasis om de omgeving te bekijken. Op loopafstand van de clubhuizen is een bushalte, zodat je snel op station Vlaardingen Oost kunt komen. Van daaruit is een uitstapje naar het strand van Hoek van Holland zo geregeld. Ook Rotterdam Centrum ligt binnen bereik, zodat je met jouw scouts de Euromast, de Spido of de Markthal kunt bezoeken.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00