Verhuur

Verhuur

De Maurits Vioolgroep heeft twee clubhuizen: het Mauritshuis en de Dubbele Punt. De clubhuizen staan naast elkaar op het Scoutcentrum in Vlaardingen, vlakbij het bos. Op het terrein staan ook nog clubhuizen van andere groepen, er is een beheerderswoning en een ScoutShop.
Het Mauritshuis wordt zowel aan leden als niet-leden verhuurd. De Dubbele Punt wordt enkel verhuurd aan relaties van de groep.

Mauritshuis

Het Mauritshuis is geschikt voor verhuur aan externen. Het clubhuis bestaat uit 2 ruimtes: het welpenlokaal en het verkennerslokaal. Het is mogelijk om het hele clubhuis of aparte ruimtes te huren. Het welpen- en verkennerslokaal kunnen samengevoegd worden door de scheidingswand te verwijderen. Een professionele keuken grenst aan het welpenlokaal. De toiletunit is uitgerust met een douchecabine.

Dubbele Punt

De Dubbele Punt wordt enkel verhuurd aan relaties van de groep. Dit clubhuis beschikt over 4 ruimtes: het kabouterlokaal, het padvindsterslokaal en het kleinere beverlokaal en sherpalokaal. Het is mogelijk om het hele clubhuis of aparte ruimtes te huren. Het kabouter- en padvindsterslokaal kunnen samengevoegd worden door de scheidingswand te verwijderen. De keuken is centraal in het clubhuis gelegen. In de toiletunit is een douchecabine aanwezig.

Beschikbaarheid Mauritshuis

Momenteel kunnen wij helaas niet verhuren wegens onze nieuwbouw.

Kalender word geladen……

– Beschikbaar
 
– Geboekt
 
– In behandeling

Materiaal

Naast het huren van een van de clubhuizen, is het in overleg ook mogelijk om verschillende materialen te huren. U kunt hierbij onder meer denken aan tafels en banken, pionierhout of BBQ’s.

Contact

Voor meer informatie over het Mauritshuis of de Dubbele Punt kunt u terecht bij Sebastiaan via: verhuur@mauritsviool.nl.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00